Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí
×
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Què és Qultural?

Amb qui treballem

Qultural.com és un web creat per vertebrar eficientment el mercat musical català. És una eina ràpida, rigorosa i dinàmica.

Qultural.com és una eina integral, útil per a tots els agents que intervenen en una producció: tant per als organitzadors i programadors, com per a totes les empreses de serveis.

Qultural.com és una eina de consulta transparent i també una nova forma de contractar tot tipus de serveis per produccions.

Rapidesa:
En menys de dos minuts l'usuari obté un pressupost a mida de la seva producció.

Rigor:
El pressupost es genera a partir de les referències de les millors empreses del sector, que garanteixen qualitat, servei i que compleixen la normativa vigent.

Dinamisme:
Qultural.com és una eina pionera que ofereix als usuaris una informació contrastada i actualitzada diàriament per les empreses.

Transparència:
L'usuari de qultural.com obté un pressupost que no implica cap compromís ni cost.
El web és una eina de consulta per saber el preu màxim d'una producció.

Eficiència:
Qultura.com optimitza el temps i els recursos dels agents culturals, usuaris, promotors i productors connectant-los amb les millors empreses del sector.

Qultural.com, eficientment.
 

 


Benvingut a Qultural

Per favor, gira el teu aparell per poder veure aquesta web de forma correcte