Per poder millorar els nostres serveis i també poder mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí
×
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Preguntes freqüents

Què és Qultural?
Qultural és una eina web pensada per estructurar el mercat musical català i per oferir una resposta instantània i transparent a totes aquelles persones interessades en organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment musical al nostre país.
És, en definitiva, un servei posat a disposició dels programadors culturals, entitats, associacions i públic en general que permet conèixer el preu just i real de les produccions musicals de casa nostra.

Per a què serveix?
Qultural funciona com a eina de consulta. Qultural.com proporciona a l'usuari el preu total de l'esdeveniment que es vol organitzar, calculat en funció de les seves variables específiques i sempre respectant les regulacions vigents en matèria d'espectacles.
Qultural.com optimitza així el temps i els recursos dels agents culturals, usuaris, promotors i productors connectant-los directament amb les millors empreses del sector.

Com funciona Qultural?
L'usuari respon un qüestionari, format per deu preguntes de resposta ràpida, a través del qual es genera un pressupost que indica el preu total màxim a pagar de l'esdeveniment.
El pressupost es calcula a partir de les referències de les millors empreses del sector, que garanteixen qultural, servei i que compleixen la normativa vigent.

El fet de fer una consulta i obtenir un pressupost suposa algun tipus de compromís?
No, demanar un pressupost no implica la seva acceptació ni cap vinculació legal.

Es poden demanar tants pressupostos com es vulgui?
Sí, però en aquest cas cal diferenciar els usuaris no registrats dels registrats. Per als primers, només serà possible efectuar una consulta al dia. Els usuaris registrats podran efectuar-ne més, i disposaran també d'altres serveis addicionals.

El registre és gratuït?
Sí, si es tracta d'un professional, entitat o qualsevol altre tipus d'usuari que per la seva feina o activitat ha d'utilitzar freqüentment els serveis de Qultural, pot registrar-se gratuïtament aquí

Un cop rebut el pressupost, què es pot fer?
Es pot imprimir directament des de la web per a utilitzar-lo com a eina de consulta o bé es pot confirmar i ens posarem en contacte amb l'usuari en menys de 24 hores per tal de facilitar la contractació dels serveis a través dels nostres partners.

Si es vol gestionar l'esdeveniment amb les empreses que treballen amb Qultural, què cal fer?
Demanar el pressupost, acceptar-lo i esperar la nostra trucada. Una vegada confirmat el pressupost els posarem en contacte amb un dels nostres partners de producció i aquest contractarà els serveis que s'han sol·licitat.

I si només es vol saber el preu d'un grup o d'un servei?
Cal omplir el qüestionari i una vegada omplert es facilitarà el contacte directe del grup o empresa de serveis que s'hagi sol·licitat.

Què cal fer si es vol un grup que no apareix a la llista?
Només cal que es posin en contacte amb nosaltres clicant aquí

Hi ha la possibilitat que l'import final variï en relació a l'indicat inicialment al pressupost?
El pressupost que automàticament es genera es calcula en preus justos, de manera mai s'haurà de pagar un import superior a l'inicialment indicat. No obstant, sí que existeix la possibilitat que el preu definitiu resulti ser inferior a l'inicialment indicat, donat que aquest es negocia en funció de les característiques concretes de cada producció.

Tinc una empresa i vull oferir els meus serveis dins Qultural, què puc fer?
Clicar aquí i omplir el formulari.


Benvingut a Qultural

Per favor, gira el teu aparell per poder veure aquesta web de forma correcte